ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ευχαρίστησε τη Νις ο Χουλτ (Pic)

Ο Νίκλας Χουλτ θα αγωνίζεται πλέον για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, αλλά μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στο instagram, ευχαρίστησε τη Νις και τους φιλάθλους της για την υποστήριξη που του παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαρίστησε τη Νις ο Χουλτ (Pic)

Την ευκαιρία να ευχαριστήσει τη Νις αλλά και τους φιλάθλους της, είχε μέσα από το λογαριασμό του στο instagram, ο Σουηδός μπακ, Νίκλας Χουλτ.

Συγκεκριμένα ο Χουλτ που εδώ και λίγες ημέρες αποτελεί μέλος του Παναθηναϊκού, ευχαρίστησε το γαλλικό σύλλογο για όλα όσα του παρείχε το διάστημα που αγωνιζόταν στη Γαλλία.

Αναλυτικά το μήνυμα του στο instagram:

«Με αρκετά δυνατά συναισθήματα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες, τους προπονητές και ειδικά τον κόσμο της Νις που μου έδωσαν κουράγιο και με υποστήριξαν από την πρώτη ημέρα που έφτασα στον σύλλογο. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Σας ευχαριστώ»!

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 4.232 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.