ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία #2016

Γκολ και θέαμα στο δίτερμα

Με συνολικό σκορ 7-2 και καταπληκτικά γκολ οι παίκτες του Παναθηναϊκού απήλαυσαν και με το παραπάνω το δίτερμα στην απογευματινή προπόνηση.

Γκολ και θέαμα στο δίτερμα

Οι Ιμπάρμπο και Μπουμάλ διάλεξαν τις παρακάτω ομάδες:

Πράσινοι: Κοτσόλης, Ευαγγέλου, Κουτρουμπής, Στάικος, Χουλτ, Αγγελόπουλος, Λουντ, Μίγγος, Μπουμάλ, Αμπέντ, Κλωναρίδης.

Πορτοκαλί: Στιλ, Ιβάνοφ, Νάνο, Μαρινάκης, Μεστό, Βλαχοδήμος, Λεντέσμα Χουχούμης, Ιμπάρμπο, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης.

Το δίτερμα ήταν ελεύθερο και χωρίς οφσάιντ. Ο Λουντ με νέο καταπληκτικό γκολ με το αριστερό έκανε το 1-0, ενώ λίγο αργότερα ένα μαρκάρισμα του Χουλτ στον Χατζηγιοβάννη έκανε τον Ιμπάρμπο να φωνάξει: «Εεεε πέναλτι»!

Ο Κολομβιανός ισοφάρισε λίγο αργότερα σε 1-1, ενώ το 2-1 έκανε ο Κλωναρίδης. Ο Μπουμάλ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1, για να έρθει ο «Κλώνα» με άλλα δυο τέρματα για το 5-1.

Το 5-2 έγινε με τρομερό γκολ από τον Χουχούμη, ο οποίος έκανε κοντρόλ με το κεφάλι και με δυνατό σουτ με το δεξί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο νεαρός Στάικος με καταπληκτικό σουτ έκανε το 6-2.

Λίγο αργότερα, ο Κοτσόλης «έβγαλε» πέναλτι του Ιμπάρμπο, ενώ το τελικό 7-2 έγραψε με… πέναλτι αλα Πανένκα ο Μπουμάλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE