ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Υπάρχει διάθεση ώστε να ολοκληρωθεί το deal

Μειώνει τις απαιτήσεις του ο Λεντέσμα

Ο Κριστιάν Λεντέσμα είναι έτοιμος να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις ώστε να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού.

Μειώνει τις απαιτήσεις του ο Λεντέσμα

Ο Λεντέσμα, ο οποίος βρίσκεται εδώ και δύο μέρες στο Τέχελεν και κάνει προπονήσεις με τους «πράσινους», είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».

Ο Αργεντινός μέσος, σύμφωνα και με το Goal, έμεινε ικανοποιημένος από αυτά που συνάντησε στην Ολλανδία και δείχνει διάθεση να ρίξει τις απαιτήσεις του, ώστε να υπάρξει συμφωνία.

Οι συζητήσεις μεταξύ του παίκτη και των ανθρώπων του Παναθηναϊκού συνεχίζονται και όλα δείχνουν πως το deal θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 2.974 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.