ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ

Λεντέσμα μαζί με Ζέκα

Ένα μέρος των σκέψεων που έχει σχετικά με το μέλλον έδειξε ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος χρησιμοποίησε τον Αργεντινό στο πλάι του αρχηγού του Παναθηναϊκού στον άξονα.

Λεντέσμα μαζί με Ζέκα

Ο Κριστιάν Λεντέσμα συνεχίζει να προπονείται με τον Παναθηναϊκό και όλοι περιμένουν τις εξελίξεις που θα υπάρξουν σχετικά με την υπόθεση της μεταγραφής του. Μέχρι τότε, ο Αντρέα Στραματσόνι δουλεύει σαν να είναι ο Αργεντινός παίκτης της ομάδας. Και αρχίζει σιγά – σιγά να παρουσιάζει τα πλάνα του με αυτόν.

Στο οικογενειακό διπλό το πρωί της Τετάρτης ο Λεντέσμα ήταν ο ένας από τους δύο αμυντικούς χαφ στο 4-2-3-1, έχοντας στο πλευρό του τον Ζέκα. Ο Αργεντινός έδειξε και πάλι την μεγάλη ποιότητά του, ήταν απλός στο παιχνίδι του, χρησιμοποιούσε το ίδιο καλά και τα δύο πόδια και έπαιζε με τη μία. Βάσει αυτών που έδειξε ο Στραματσόνι, είναι πιθανό να τον δούμε βασικό στο αυριανό φιλικό με την Οσμανλίσπορ. Κι αυτό διότι αγωνιζόταν στην ομάδα των «πρασίνων» μαζί με Βλαχοδήμο, Μέστο, Ευαγγέλου, Ιβανόφ, Χουλτ, Ζέκα, Ιμπάρμπο, Βιγιαφάνιες, Μπουμάλ και Μπεργκ.

Από την άλλη (κίτρινοι) ήταν οι Στιλ, Μαρινάκης, Μολέδο, Ρέις, Νάνο, Κουτρουμπής, Λουντ, Βλαχοδήμος, Αμπέντ, Χουχούμης και Κλωναρίδης. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 4-1 χάρη σε γκολ των Χουχούμη, Λουντ, Κλωναρίδη και Στάικου (μπήκε αντί του Νάνο), ενώ ο Μπεργκ σημείωσε το μοναδικό γκολ των «πράσινων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE