Το πρωινό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με «στίβο μάχης», όπου οι παίκτες πρέπει να κάνουν σπριντ με λάστιχα, άλματα, να σηκώνουν βάρη, να κάνουν σλάλομ και πολλά ακόμα τα οποία τους… βγάζουν το λάδι. Ασκήσεις απαιτητικές, που βοηθούν στη φυσική κατάσταση και στην ενδυνάμωση.

Ο Κάρλος Ζέκα για ακόμα μια φορά δεν έδειξε να… καταλαβαίνει από κούραση. Και στην άσκηση με τα λάστιχα, αφού την έκανε με επιτυχία, φώναξε «ταύρος είμαι μαλ…», με τους συμπαίκτες του να… συμφωνούν μαζί του.

Όταν ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος της προπόνησης, οι παίκτες μεταφέρθηκαν στο διπλανό γήπεδο για την τακτική. Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος ήταν πίσω από τον αδερφό του Οδυσσέα και βρίσκοντας μια μπάλα μπροστά του την έριξε στην πλάτη του, με τον «μικρό» να κοιτάζει απορημένος. Την… εκδίκηση για τον Οδυσσέα πήρε ο Μπεργκ, ο οποίος βλέποντας το σκηνικό κλώτσησε μια μπάλα στην πλάτη του Παναγιώτη Βλαχοδήμου.

«Fucking brilliant Moledo»

Ο Ροντρίγκο Μολέδο είναι εντυπωσιακός και στην προετοιμασία. Είναι ο ηγέτης της άμυνας του Παναθηναϊκού και το αποδεικνύει σε καθημερινή βάση. Σήμερα το πρωί ο Βραζιλιάνος έκοψε τα πάντα στο οικογενειακό διπλό, αναγκάζοντας τον Λουκ Στιλ να τον συγχαρεί.

«Fucking brilliant Moledo, fucking brilliant», του φώναξε σε ένα κόψιμο που έκανε ο Βραζιλιάνος, ενώ μόλις ολοκληρώθηκε η προπόνηση πήγε να τον συγχαρεί και από κοντά.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS