ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία #2016

«Μη μιλάς, ο διαιτητής είναι Έλληνας»

Οι απαντήσεις του Ρομπέρτο Μούτσι σε Γιώργο Κουτρουμπή και Μεχντί Αμπέντ, όταν οι δύο τελευταίοι διαμαρτύρονταν για φάουλ στο μίνι διπλό.

«Μη μιλάς, ο διαιτητής είναι Έλληνας»

Αρκετή ένταση και τεράστια θέληση για νίκη και από τις… τέσσερις ομάδες υπήρξε στο απογευματινό πρόγραμμα της Τετάρτης. Γιατί τέσσερις; Ο Αντρέα Στραματσόνι χώρισε σε τέσσερις ομάδες των οχτώ παικτών του ποδοσφαιριστές (χρειάστηκε και ο συνεργάτης του, Ομάρ Ντανέζι για να συμπληρωθούν) και έπαιξαν όλοι με όλους σε μικρούς χώρους.

Σε ένα από τα διπλά ακούστηκε και η… ατάκα της ημέρας. Αμπέντ και Κουτρουμπής ζήτησαν φάουλ από τον «διαιτητή» Ρομπέρτο Μούτσι και διαμαρτύρονταν έντονα. «Μην μιλάς, παίξε και δώσε πάσα», είπε ο βοηθός του Στραματσόνι στον Αλγερινό, πριν ξεκινήσει ο διάλογος με τον Κουτρουμπή. «Μα το φάουλ είναι φάουλ», φώναξε ο «Κούτρου», με τον Μούτσι να του λέει. «Μην μιλάς Κούτρου, ο διαιτητής είναι Έλληνας. Σταμάτα να μιλάς». Κάπου εκεί έλαβε τέλος η όποια ένταση, με τον Μούτσι να δείχνει… ανένδοτος και σίγουρος για την απόφασή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE