ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία #2016

Ρέις: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό»

Ο Νούνο Ρέις σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις ως παίκτης του «τριφυλλιού» αλλά και στους προσωπικούς του στόχους.

Ρέις: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νούνο Ρέις:

«Όλοι ξέρουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο κλαμπ. Μου άρεσαν πολύ αυτές οι πρώτες τρεις μέρες μου με την ομάδα. Τούτη τη στιγμή αυτό που χρειάζομαι είναι να καταλάβω τις ιδέες του προπονητή και να παίρνω τις σωστές αποφάσεις μέσα στο γήπεδο. Να μάθω καλύτερα τους νέους συμπαίκτες και τις επόμενες εβδομάδες όλοι μας θα έχουμε έρθει πιο κοντά και θα είμαστε πολύ πιο έτοιμοι, για να κάνουμε μια καλή σεζόν». -Ο στόχος σου εδώ με τον Παναθηναϊκό;

«Όλοι ονειρεύονται το πρωτάθλημα. Θα αρχίσουμε και παιχνίδι με το παιχνίδι θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε» -Μπορείς να αγωνιστείς σε διάφορες θέσεις. Πιστεύεις ότι θα μπορέσεις να κερδίσεις φανέλα βασικού;

«Όλοι μπορούν να παίξουν στην ομάδα. Εγώ πρέπει να δουλεύω κάθε μέρα και ο κόουτς σε κάθε ματς θα επιλέγει τους καλύτερους έντεκα. Αν είμαι μέσα θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, αν όχι θα στηρίζω απ’ έξω τους συμπαίκτες μου».

-Εχεις μιλήσεις με τον κόουτς για το ρόλο που έχει στο μυαλό του για σένα;

«Στη Γαλλία έχω παίξει κεντρικός αμυντικός, αμυντικός μέσος και δεξιός μπακ. Μπορώ να παίξω και στις τρεις θέσεις και ο κόουτς είναι αυτός που θα αποφασίζει που χρειάζεται να αγωνιστώ… Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE