ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μουμπάρακ Γουακάσο

«Στον Παναθηναϊκό με όλη μου την καρδιά»

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντρέα Στραματσόνι του ξεκαθάρισε πως θα έρθει σύντομα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

«Στον Παναθηναϊκό με όλη μου την καρδιά»

Οι συνεχόμενες αναβολές στην άφιξη του Γκανέζου έχουν φέρει ανησυχία, αλλά όπως φαίνεται όλα πάνε καλά και ο παίκτης σύντομα θα είναι στην Αθήνα.

Ο Αντρέα Στραματσόνι είχε επικοινωνία με τον παίκτη και εκεί ο Γουακάσο φάνηκε σίγουρος για τον ερχομό του στο «τριφύλλι»: «Κόουτς, έχω ένα πρόβλημα με το διαβατήριο, θα το λύσω και θα έρθω. Όλα είναι καλά, μην ανησυχείς».

Σε περίπτωση πάντως, που ο 25χρονος μέσος δεν έρθει μέχρι την Κυριακή στην Αθήνα θα εξεταστούν και άλλες λύσεις.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.368 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα,  ο Γουακάσο σε συνέντευξη του σε κανάλι της Γκάνας, την οποία παρουσιάζει η «Πράσινη» εκφράζει την επιθυμία του να φορέσει τα πράσινα: «Θέλω να έρθω στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής Αντρέα Στραματσόνι επικοινώνησε μαζί μου και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ ιδιαίτερα. Τον γνωρίζω από τη θητεία του στην Ίντερ και την Ουντινέζε.

Εκεί είχε παίκτη τον Σούλεϊ Μουντάρι που είναι αδερφικός μου φίλος. Μου είπε τα καλύτερα για την συνεργασία του με τον Στραματσόνι και όσα μου είπε ο ίδιος ο προπονητής στην επικοινωνία μας με έπεισαν να γίνω μέλος του Παναθηναϊκού για να υλοποιήσουμε το πρότζεκτ που έχει σχεδιάσει.

Αυτός είναι ο λόγος που θέλω να πάω στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής μου έδειξε πόσο με θέλει στην ομάδα και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο. Θα πάω στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό με όλη μου την καρδιά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.