ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σε συζητήσεις Τζόρτζεβιτς και Μπαρτσελόνα

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σε συζητήσεις Τζόρτζεβιτς και Μπαρτσελόνα

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στον πάγκο της Μπαρτσελόνα από τη νέα σεζόν.

Οι Ισπανοί μετά το διαζύγιο με τον Τσάβι Πασκουάλ βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού και ο Τζόρτζεβιτς είναι μία από πρώτες τους επιλογές.

Κάπου εδώ όμως αρχίζουν τα προβλήματα, καθώς οι κανονισμοί της ισπανικής λίγκας δεν επιτρέπουν σε έναν προπονητή να κοουτσάρει σύλλογο και Εθνική ομάδα παράλληλα, κάτι που σημαίνει πως ο «Σάλε» θα πρέπει να αφήσει την Εθνική ομάδα της Σερβίας.

Εξέλιξη με Μονέκε!
Εξέλιξη με Μονέκε! 8.211 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.