ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Μύθος» (pic)

Η ζωή, η σπουδαία καριέρα του Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά και άγνωστες στιγμές του μεγάλου ηγέτη του Παναθηναϊκού, τώρα και σε βιβλίο.

«Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Μύθος» (pic)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έβαλε τέλος σε μία σπουδαία καριέρα και στις σελίδες του βιβλίου «Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Μύθος» που θα κυκλοφορήσει από το μηνιαίο μπασκετικό περιοδικό All Star Basket, υπάρχουν όλα όσα θέλετε να γνωρίζεται για τον ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

“Η νέα έκδοση της DIRECTION με την υπογραφή του AllStar Basket

Μια έκδοση σταθμός κυκλοφορεί από την Τετάρτη 6 Ιουλίου και για όλο το καλοκαίρι στα περίπτερα μαζί με το μηνιαίο περιοδικό του μπάσκετ, All Star Basket!

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.051 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια μεγάλη προσφορά για όσους αγαπούν το μπάσκετ, σε τιμή έκπληξη σε μια συλλεκτική έκδοση-τιμή σε έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών, τον μεγάλο ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ.

Με τίτλο, “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, Ο ΜΥΘΟΣ”, το βιβλίο με τη ζωή του σπουδαίου Έλληνα γκαρντ που ολοκλήρωσε πριν από λίγες εβδομάδες την καριέρα του έρχεται να δώσει άλλο τόνο στο καλοκαίρι σας και να προσθέσει ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ελληνική αθλητική βιβλιογραφία!

Τα πρώτα βήματα του Διαμαντίδη στην Καστοριά, το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του σχολείου του, η μεταγραφή στον Ηρακλή, η πρόσκληση στην Εθνική ομάδα κι απόλυτη καταξίωση στον Παναθηναϊκό και την Ευρωλίγκα!

Όλες οι μεγάλες του στιγμές, τα άγνωστα γεγονότα, οι προσωπικές πτυχές ξετυλίγονται μέσα στις σελίδες του βιβλίου.

Παράλληλα, οι προπονητές του, σημαντικοί άνθρωποι του μπάσκετ καθώς και πλήθος ξένων δημοσιογράφων, υποκλίνονται στο μεγαλείο του Δημήτρη Διαμαντίδη, τονίζοντας την προσφορά και την απήχηση που είχε το παιχνίδι του όχι απλώς εντός Ελλάδας, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Το βιβλίο διατίθεται από την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 μαζί με το τεύχος 327 του AllStar Basket με μόλις ένα (1) ευρώ επιπλέον από την τιμή του τεύχους”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.