ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πρόβα τζενεράλε» με Τσβόλε και επιθεώρηση της ΟΥΕΦΑ!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της αναφέρθηκε στην «πρόβα τζενεράλε» με Τσβόλε αλλά και στην επιθεώρηση της Λεωφόρου από τους ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ.

«Πρόβα τζενεράλε» με Τσβόλε και επιθεώρηση της ΟΥΕΦΑ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

««Πρόβα τζενεράλε» για ομάδα και… γήπεδο το ματς με την Τσβόλε.

Η ποδοσφαιρική σεζόν βρίσκεται… προ των πυλών, καθώς τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη πλησιάζουν.

Το επικείμενο φιλικό παιχνίδι με την Τσβόλε, που θα διεξαχθεί στις 20 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο «Απόστολος Νικολαϊδης», θα είναι η «πρόβα τζενεράλε» για ομάδα και… γήπεδο, πριν την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού, στις 28 Ιουλίου.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.443 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της ομάδας μας στον τρίτο προκριματικό γύρο του EuropaLeague, θα υπάρξει και το καθιερωμένο sitevisit από ανθρώπους της UEFA. Συγκεκριμένα, οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα επιθεωρήσουν τη Λεωφόρο είτε στις 29/07 είτε στις 1 ή 2 Αυγούστου, ανάλογα με την κλήρωση που θα προκύψει στις 15 Ιουλίου.

Η ανάπλαση της φυσικής έδρας του Παναθηναϊκού θα συνεχιστεί κανονικά και μετά την διεξαγωγή των πρώτων ευρωπαϊκών παιχνιδιών. Με τα έργα να είναι σε διαρκή εξέλιξη όλο το καλοκαίρι, στο πλαίσιο της κατασκευής της νέας Λεωφόρου.

Παράλληλα, συνεχίζεται η δράση ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΓΗΠΕΔΟΥ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τοwww.nealeoforos.gr και το www.paomprosta.gr».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.