ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ 1-1

Πειστικός Παναθηναϊκός!

Πραγματοποιώντας την καλύτερή του εμφάνιση στα φιλικά, ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 1-1 απέναντι την Οσμανλισπόρ. Το γκολ για τους «πράσινους» πέτυχε ο Ρόμπιν Λουντ με καταπληκτικό σουτ. Έπαιξε για 51 λεπτά ο θετικότατος Κριστιάν Λεντέσμα.

Πειστικός Παναθηναϊκός!

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» πραγματοποίησαν μία πολύ καλή εμφάνιση στην σημερινή αναμέτρηση απέναντι στην Οσμανλισπόρ. Αρκετοί παίκτες διακρίθηκαν ενώ το γκολ πέτυχε ο Ρόμπιν Λουντ με εκπληκτικό τελείωμα. Το γκολ της ισοφάρισης για τους Τούρκους πέτυχε ο Ρουσέσκου με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ. Για 51 λεπτά αγωνίστηκε ο Λεντέσμα, ο οποίος πραγματοποίησε μία θετικότατη εμφάνιση.

Τον έλεγχο η Οσμανλισπόρ, κάλυπταν τους χώρους οι «πράσινοι»

Η Οσμανλισπόρ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πίεζε αρκετά τον Παναθηναϊκό. Οι Τούρκοι πίεζαν ακόμα και την πρώτη πάσα στον Λεντέσμα και έδειχναν πιο έτοιμοι αγωνιστικά. Όπως φαινόταν στην αρχή ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν με σύστημα 4-2-3-1,  με τον Ιμπάρμπο δεξιά, τον Μπουμάλ αριστερά και στην κορυφή ο Κλωναρίδης.

ËÅÍÔÅÓÌÁ ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÖÉËÉÊÏ)

Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός, έκλεινε τους χώρους αλλά δεν κατάφερνε να αναπτυχθεί με ορθολογιστικό τρόπο. Στο 11ο λεπτό ο Λεντέμα πέρασε μία πανέμορφη μπαλιά στον Μπουμάλ, με τον τελευταίο όμως να ανακόπτεται. Γενικότερα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η μπάλα πέρναγε πολύ από τα πόδια του Λεντέσμα, ο οποίος την μοίραζε σωστά στη συνέχεια.

Απείλησε και δεν απειλήθηκε- Καλή απόδοση για Χουλτ-Μπουμάλ

Στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης η Οσμανλισπόρ κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, με τον Λουκ Στιλ να πιάνει την μπάλα και να απομακρύνει τον κίνδυνο. Δύο λεπτά αργότερα ο Βιγιαφάνιες πέρασε μία πανέμορφη πάσα στον Μπουμάλ, με τον τελευταίο να μην καταφέρνει να ξεφύγει από την άμυνα της Τουρκικής ομάδας. Ο Παναθηναϊκός άρχισε να ανεβαίνει επιθετικά και με ωραίες ενέργειες των επιθετικών του απειλούσε αρκετά την εστία της Οσμανλισπόρ.

ÌÐÏÕÌÁËÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÖÉËÉÊÏ)

Στο 28 ο Νίκλας Χουλτ έβγαλε την σέντρα από αριστερά με τον Κλωναρίδη να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από ευνοϊκή θέση. Πολύ καλή και η παρουσία του Νίκλας Χουλτ, ο οποίος τόσο αμυντικά όσο και αμυντικά βοηθούσε τους «πράσινους». Το «τριφύλλι» συνέχιζε να πιέζει την Οσμανλισπόρ, με τον Ολιβιέ Μπουμάλ να πιάνει το βολέ στο 32ο λεπτο με τον τερματοφύλακα των Τούρκων να αποκρούει με υπερένταση. Πολύ καλή παρουσία κι από τον Ολιβιέ Μπουμάλ, ο οποίος με επελάσεις του «έσπαγε» την τουρκική άμυνα.

Οι «πράσινοι» ήταν σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά, τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά. Τελικά το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να μην έχουν καταφέρει να ανοίξουν το σκορ στην αναμέτρηση.

Μπήκαν καλά οι Τούρκοι

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με μία μόλις αλλαγή, με τον Κλωναρίδη να αποχωρεί και τον Αμπέντ να παίρνει τη θέση του. Στα πρώτα 5 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου η Οσμανλισπόρ είχε μπει δυνατά, όπως και στο πρώτο ημίχρονο. Στο 51ο λεπτό ο Αντρέα Στραματσόνι έβγαλε, τον αρκετά καλό σήμερα, Κριστιάν Λεντέσμα και έβαλε στην θέση του τον Λουντ.  Στο 55ο λεπτό η Οσπανλισπόρ απείλησε τον Παναθηναϊκό, με τον επιθετικό της Ντελάρτζ να στέλνει την μπάλα άουτ από πολύ καλή θέση.

ÌÅÓÔÏÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÖÉËÉÊÏ)

Έκλειναν χώρους οι «πράσινοι»

Με την είσοδο του Βλαχοδήμου στην θέση του Βιγιαφάνιες, ο Ιμπάρμπο πήγε στην κορυφή της επίθεσης ενώ ο Βλαχοδημος πήγε στα δεξιά. Στο 63 οι Βλαχοδήμος-Μέστο συνεργάστηκαν σωστά, ο τελευταίος γύρισε την μπάλα με τον Αμπέντ να την στέλνει πολύ άουτ. Στο 65του αγώνα οι Ιμπάρμπο και Λουντ έδωσαν την θέση τους σε Λέτο και Μπεργκ. Πολύ καλή απόδοση από τον Μπουμάλ στην σημερινή αναμέτρηση, που ήταν ο καλύτερος παίκτης των «πρασίνων», για όσο αγωνίστηκε.

Ανέβασε ρυθμό με Μπεργκ- Λέτο και άνοιξε το σκορ με Λουντ

Στο 67ο λεπτό ο Λέτο έκανε μία εκπληκτική πάσα στον Μπεργκ, με τον τελευταίο να ανακόπτεται προτού απειλήσει την εστία των Τούρκων. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ανέβασαν απόδοση με την είσοδο των Μπεργκ, Λετο και Βλαχοδήμου. Έτσι στο 75ο λεπτό ο Βλαχοδήμος έκανε την κάθετη στον Μέστο, ο Ιταλός γύρισε την μπάλα έξω από την περιοχή, με τον Λουντ να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας της Οσμανλισπόρ.

Στο 83′ ο Παναθηναϊκός έχασε μία τεράστια ευκαιρία με τον Μπεργκ να κλέβει την μπάλα και τον Λέτο να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης οι «πράσινοι» δέχτηκαν το γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρουσέσκου.

Οι «πράσινοι» ήρθαν ισόπαλοι στην σημερινή αναμέτρηση με την Οσμανλισπόρ, πραγματοποιώντας όμως μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Στην αναμέτρηση μπήκε και ο Νούνο Ρέις, ο οποίος όμως δεν αγωνίστηκε για πολύ ώρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ