ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία #2016

«Στράμα»: «Δεν έχουμε παίκτη σαν τον Λεντέσμα»

Ο Αντρέα Στραματσόνι σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει παίκτη στο ρόστερ του σαν τον Κριστιάν Λεντέσμα.

«Στράμα»: «Δεν έχουμε παίκτη σαν τον Λεντέσμα»

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν ένα δυνατό τεστ, γιατί παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα που θα παίξει, όπως και εμείς, στο Europa League. Η ομάδα ανταποκρίθηκε καλά. Δοκιμάσαμε κάποιους παίκτες, οι οποίοι, φυσικά, πρέπει να βρεθούν στην σωστή κατάσταση. Ήταν μια θετική εμφάνιση».

Για την βελτίωση που δείχνει ο Παναθηναϊκός: «Είναι θέμα δουλειάς. Είναι σημαντικό ότι οι παίκτες δείχνουν να είναι συγκεντρωμένοι και να έχουν εμπιστοσύνη σ’ αυτό που κάνουν. Σ’ αυτό που κάνουμε κάθε μέρα. Είναι, όμως, σημαντικό να αρχίζουν να παίζουν την μπάλα που πρέπει. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, πλησιάζει το πρώτο παιχνίδι για το Europa League και σήμερα είδαμε το πρώτο από τα τρία φιλικά αντίστοιχου επιπέδου».

Για τον Λεντέσμα: «Είναι ένα είδους παίκτης που δεν έχουμε. Είναι πλέι μέικερ. Ελπίζω ότι μπορούμε να βρούμε μια καλή λύση με την ομάδα».

Για το σύστημα που παρέταξε: «Θέλω να μάθει η ομάδα να παίζει όπως το πρώτο ημίχρονο, αλλά και να παίζει με δύο επιθετικούς. Σίγουρα, ήμασταν πιο επιθετικοί, αλλά πρέπει να υπάρχει ισορροπία, γιατί κάποιες φορές οι παίκτες είχαν μεγάλες αποστάσεις. Στο τέλος έγιναν πολλές αλλαγές, οπότε ήταν φυσιολογικό κάτι τέτοιο. Είναι σημαντικό να υπάρχει βελτίωση».

HIGHLIGHTS

READ MORE