ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Ο Βιγιαφάνιες με φανέλα Αργεντινής

Η έκπληξη που περίμενε τον Αργεντινό μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης και τα επιφωνήματα… θαυμασμού του Λέτο για το φιλαράκι του. Ο συμπαίκτης Λαμέλα και ο αντίπαλος Νούνο Ρέις.

Ο Βιγιαφάνιες με φανέλα Αργεντινής

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Λούκας Βιγιαφάνιες μετά το τέλος του πρωινού προγράμματος προπόνησης της Πέμπτης. Όπως πήγαινε προς τα αποδυτήρια τον φώναξε ο Λέτο, ο οποίος έβλεπε κάποιες φωτογραφίες που κρατούσε ένας φίλαθλος που είχε παρακολουθήσει την προπόνηση.

«Βίγια, Βίγια», φώναξε ο Λέτο, με τον Βιγιαφάνιες να γυρίζει και να πηγαίνει από πάνω για να δει τι κοιτάζει. Οι δυο τους άρχισαν να βγάζουν επιφωνήματα και όπως διαπιστώθηκε στις φωτογραφίες ήταν ο Βιγιαφάνιες με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής, πέντε χρόνια πριν. Φυσικά, όχι στην ομάδα ανδρών, αλλά σε αυτή της Κ20.

Οι φωτογραφίες ήταν από το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20 του 2011, όπου ο Βιγιαφάνιες ήταν συμπαίκτης μεταξύ άλλων με τον Λαμέλα και τον Ιτούρμπε και η ομάδα τους είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά, όπου και αποκλείστηκε από την Πορτογαλία, η οποία είχε στη σύνθεσή της και τον Νούνο Ρέις. Μάλιστα, ο «Βίγια» είχε σκοράρει σε εκείνο το τουρνουά μία φορά κόντρα στην Κολομβία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE