ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Γυρίζει η αποστολή, αγωνία για Λεντέσμα

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία ολοκληρώθηκε, με την «πράσινη» αποστολή να επιστρέφει σήμερα. Στην Αθήνα με το «τριφύλλι» και ο Λεντέσμα για να κάνει τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας.

Γυρίζει η αποστολή, αγωνία για Λεντέσμα

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα το απόγευμα η αποστολή του Παναθηναϊκού, έπειτα από εννιά μέρες παραμονής στο Τέχελεν της Ολλανδίας. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους και πλέον μπαίνουν στην τελική ευθεία για τα ευρωπαϊκά ματς που έχουν μπροστά τους στα τέλη του μήνα.

Τα… τεστ εν όψει των επίσημων διοργανώσεων είναι αυτό της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη και αυτό με την Τσβόλε στις 20 του μήνα στη Λεωφόρο, που θα είναι ουσιαστικά η πρόβα τζενεράλε. Μαζί με τον Παναθηναϊκό επιστρέφει στην Αθήνα και ο Κριστιάν Λεντέσμα. Στον κόσμο επικρατεί αγωνία σχετικά με την υπόθεση του Αργεντινού, ο οποίος έδειξε και στο φιλικό με την Οσμανλίσπορ πως μπορεί να ανεβάσει επίπεδο το «τριφύλλι».

Οι επαφές μεταξύ του Παναθηναϊκού και του παίκτη θα κορυφωθούν στην Αθήνα, με τον Στραματσόνι να έχει ζητήσει την απόκτησή του και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να δείχνει… ψημένος να συνεχίσει στην Ελλάδα. Αν θα συμβεί αυτό θα το κρίνουν τα… οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE