ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στα χαμηλά ο Καλάθης, δεν αγωνίστηκε ο Χαραλαμπόπουλος

Ο Νικ Καλάθης δεν βρέθηκε σε καλή μέρα στην ήττα της Ελλάδας από την Κροατία με 66-61, ενώ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν πήρε λεπτό συμμετοχής από τον Φώτη Κατσικάρη.

Στα χαμηλά ο Καλάθης, δεν αγωνίστηκε ο Χαραλαμπόπουλος

Η Εθνική ομάδα ηττήθηκε στα ημιτελικά του προολυμπιακού τουρνουά και δεν θα δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Με κακή εμφάνιση, η Ελλάδα ηττήθηκε δίκαια από την Κροατία με 66-61 και παρά την αισιοδοξία που υπήρχε, δεν θα καταφέρει να βρεθεί στη Βραζιλία, ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις του παγκόσμιου μπάσκετ.

Οι παίκτες της Εθνικής βρέθηκαν σε κακό απόγευμα, ενώ το ίδιο έγινε και με τον Νικ Καλάθη που πραγματοποίησε ένα κακό παιχνίδι, ακόμα και δημιουργικά, που είναι το δυνατό του σημείο.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 208.532 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο άσος του Παναθηναϊκού ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι, κάτι που τον επηρέασε και στη συνέχεια, τελειώνοντας το παιχνίδι με 0/2 δίποντα και 1/5 τρίποντα, έχοντας ακόμη 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 λάθη και 2 κλεψίματα σε 17 λεπτά συμμετοχής.

Ο δεύτερος παίκτης του «τριφυλλιού» που βρέθηκε στο ρόστερ του Φώτη Κατσικάρη, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, δεν αγωνίστηκε λεπτό και παρακολούθησε την αναμέτρηση από τον πάγκο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.