ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καλαμπάκου: «Τιμή μου που θα αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό»

Την ιδιαίτερη χαρά της, που θα φοράει την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι, εξέφρασε η Ασπασία Καλαμπάκου, στις πρώτες της δηλώσεις, σαν παίκτρια του Παναθηναϊκού.

Καλαμπάκου: «Τιμή μου που θα αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό»

Η 23χρονη γκαρντ, δεσμεύτηκε πως δώσει τον καλύτερό της εαυτό, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Τριφυλλιού, η Καλαμπάκου τόνισε στο panathinaikos1908.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα σε έναν τεράστιο Σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός και παράλληλα νιώθω ιδιαίτερη τιμή λόγω του γεγονότος ότι στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί με το Τριφύλλι στο στήθος και οι δύο γονείς μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της και να προσφέρουμε πολλές χαρές στους οπαδούς μας, που γνωρίζω ότι βρίσκονται πάντα στο πλευρό της ομάδας και γεμίζουν το γήπεδο σε κάθε αγώνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.