ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΛΕΝΤΕΣΜΑ

«Λεπτομέρειες για να υπογράψω»

Ο Κριστιάν Λεντέσμα δήλωσε ότι απομένουν λεπτομέρειες για να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού και τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν αύριο ή το αργότερο τη Δευτέρα.

«Λεπτομέρειες για να υπογράψω»

Αναλυτικά όσα δήλωσε αποκλειστικά στον Sport-fm.gr και στον Διονύση Δεσύλλα:

Αρχικά είπε: «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο ατζέντης μου έχει αναλάβει την υπόθεση, έχει συναντηθεί με τον κ. Στραματσόνι και νομίζω ότι μπαίνουμε στο φινάλε της μεταγραφής. Μπορώ να πω ότι απομένουν κάποιες τελικές λεπτομέρειες για να συμφωνήσουμε και μετά να υπογράψω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό».

Για το σημείο που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ανέφερε:«Δεν έχω συναντηθεί ακόμα με τον πρόεδρο, αλλά απ’ όσο ξέρω αυτό θα γίνει, μάλλον, αύριο το μεσημέρι. Όπως σου είπα πάμε για συμφωνία, όπως με ενημέρωσε και ο μάνατζέρ μου και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Ας περιμένουμε να τελειώσουν όλα».

Τέλος για τις πρώτες εντυπώσεις του στο «τριφύλλι» τόνισε: «Όλοι ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος. Έκανα κάποιες προπονήσεις, γνώρισα τους παίκτες και όλοι με έχουν υποδεχθεί πολύ καλά. Και ο κ. Στραματσόνι και οι παίκτες και γενικώς όλοι στην ομάδα. Όπως σου είπα, μιλάμε για κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες. Όλα πηγαίνουν μια χαρά για τη μεταγραφή. Περισσότερα θα μπορέσουμε να πούμε και αύριο».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.431 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.