ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Τελειώνει του Μπουρούση

Αποτελεί «κοινό μυστικό» ότι εδώ και μέρες δύο είναι τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό, όσον αφορά την ενίσχυση της ρακέτας του. Από τη μία η απόκτηση του Γιάννη Μπουρούση που αποτελεί και το μεγάλο στόχο και από την άλλη η επιστροφή του Ίαν Βουγιούκα.

Τελειώνει του Μπουρούση

Ωστόσο η καθυστέρηση που παρατηρείται στο θέμα του πρώην σέντερ της Λαμποράλ, απόρροια του ενδιαφέροντος των ομάδων του ΝΒΑ για τον Μπουρούση, αλλά και της επιθυμίας του ίδιου να αγωνιστεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, έχει δημιουργήσει ένα κλίμα ότι μάλλον προκρίνεται το Plan B και η επιστροφή του Βουγιούκα στους «πράσινους».

Επειδή όμως κάποιες φορές τα φαινόμενα απατούν, μην αποκλείσετε τις επόμενες ώρες να υπάρξει θετική εξέλιξη στην υπόθεση του Μπουρούση.

Σε κάθε περίπτωση ο Βουγιούκας είναι έτοιμος να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, μιας και οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα και απλώς απομένει η οριστική απάντηση του Μπουρούση για να ενεργοποιηθεί ή όχι συμφωνία.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 11.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ίδιο ισχύει και για τον Βίκτορ Κλαβέρ με τον οποίο επίσης οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» βρίσκονται σε διαρκή επαφή τις τελευταίες ημέρες και στην απόκτηση του οποίου θα προχωρήσουν μόνο εάν «ναυαγήσει» οριστικά η υπόθεση του Μπουρούση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.