ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν κρύβει τη χαρά του ο Γουακάσο (Pic)

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο αφού υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε τη χαρά του μέσω του instagram.

Δεν κρύβει τη χαρά του ο Γουακάσο (Pic)

Ο Γκανέζος μέσος θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό και με ανάρτηση του στα social media, έδειξε τον ενθουσιασμό του για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την υπογραφή τριετούς συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ αυτόν τον εξαιρετικό άνθρωπο που ήταν δίπλα μου συνέχεια. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όσους μου έστειλαν τις ευχές τους για τη νέα σελίδα στην καριέρα μου», ήταν το μήνυμα του Γουακάσο.

Am very happy to sign 3 years contract with @fcpanathinaikos ☘☘thanks 👏🏽to this special man along side me @sup_edo also thanks 👏🏽to everyone for the best wishes #teamALLAHisgreat #WM22 🙏🏽 #☘☘

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης M. M. JUNIOR WAKASO 11 (@mmjuniorwakaso11) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.