ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ο Γκελαούζος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ

Ο Κώστας Γκελαούζος εκπροσώπησε την Ελλάδα στον ημιμαραθώνιο του Άμστερνταμ, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου.

Ο Γκελαούζος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού, που έχει προσωπικό ρεκόρ 1:08:01, έκανε έναν πολύ καλό αγώνα και έφτασε πολύ κοντά στην ίδια επίδοση, αλλά τελικά τερμάτισε με χρόνο 1:08:09.

Σε μία ιδιαίτερη και στενή διαδρομή που δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους αθλητές, ο Γκελαούζος έκανε μία καλή εμφάνιση και κέρδισε εμπειρίες που θα φανούν πολύτιμες στο μέλλον.

Έχοντας τρέξει μέσα σε 135 ημέρες, 3 ημιμαραθωνίους και έναν μαραθώνιο σε πάρα πολύ καλούς χρόνους, αποδεικνύει ότι δικαιωματικά ανήκει στην ελίτ των Ελλήνων αθλητών στις μεγάλες αποστάσεις.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.298 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.