ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Περνάει από ιατρικά και υπογράφει

Αύριο τελειώνει του Λεντέσμα

Ο Κριστιάν Λεντέσμα θα περάσει την Τρίτη από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Αύριο τελειώνει του Λεντέσμα

Ο Αργεντινός άσος θα γίνει πολύ σύντομα και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού, καθώς αύριο θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τους «πράσινους».

Ο Λεντέσμα θα βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας (1+1) και αύριο το απόγευμα θα ανακοινωθεί και επίσημα από το «τριφύλλι».

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, ο 33χρονος αμυντικός μέσος θα ακολουθήσει την αποστολή που θα τα ταξιδέψει στην Πόλη, για το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.