ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τι γίνεται με Κλωναρίδη;

Ο Βίκτορας Κλωναρίδης φεύγει ή μένει τελικά στον Παναθηναϊκό; Διαβάστε το ρεπορτάζ!

Τι γίνεται με Κλωναρίδη;

Ο Βίκτορας Κλωναρίδης δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος στον Παναθηναϊκό, απ’ ότι φαίνεται. Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν τον υπολογίζει σαν βασικό αλλά ως εναλλακτική λύση.Αυτό φυσικά φαίνεται να ενοχλεί τον «Κλώνα», καθώς ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Στο «τριφύλλι» θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Βίκτορα Κλωναρίδη, με τις πιθανότητες όμως να μείνει να μην είναι πάρα πολλές. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, μιας κι αν ο ποδοσφαιριστής δεν βρει πρόταση, τότε σίγουρα θα «αναγκαστεί» να μείνει στον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...