Στήλες

Εξιτήριο και… κινηματογραφική μεταφορά για την Μίνα Αρναούτη (PHOTOS)

Εξιτήριο και… κινηματογραφική μεταφορά για την Μίνα Αρναούτη (PHOTOS)

Εξιτήριο πήρε το απόγευμα της Δευτέρας η Μίνα Αρναούτη.

Η 30χρονη, που είχε μείνει για πολλούς μήνες στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη, έφυγε ήδη για τη Μυτιλήνη. Η μεταφορά της θύμιζε, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Freddo, κινηματογραφική ταινία.

Διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version