ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το απόγευμα η επίσημη ανακοίνωση

Υπογράφει σήμερα ο Λεντέσμα

Ο Κριστιάν Λεντέσμα θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει σήμερα το διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

Υπογράφει σήμερα ο Λεντέσμα

Ο Αργεντινός χαφ, έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «πράσινους» και το μόνο που μένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις, ώστε να κλείσει και επίσημα η 6η μεταγραφή του Παναθηναϊκού.

Ο Λεντέσμα θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι» (1+1) και το απόγευμα πιθανότατα, θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Τα ιατρικές τεστ και οι υπογραφές, θα πραγματοποιηθούν ανάμεσα από τις δύο προπονήσεις της ομάδας, ενώ ο 33χρονος μέσος θα ακολουθήσει πιθανότατα την αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο για την Πόλη, όπου θα διεξαχθεί το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.418 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.