ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πλησιάζει ο Μπουρούσης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του panathinaikos24.gr, ο Γιάννης Μπουρούσης είναι πιο κοντά από ποτέ στον Παναθηναϊκό και την Τρίτη αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πλησιάζει ο Μπουρούσης!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γιάννης Μπουρούσης, είναι πιθανό να πει το “ναι” στην πρόταση των κυπελλούχων Ελλάδος, αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι την τελευταία στιγμή.

Οι «πράσινοι» έχουν εδώ και καιρό, προσεγγίσει τον 32χρονο Καρδιτσιώτη σέντερ, με τον ίδιο να ζητάει προθεσμία από τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να σκεφτεί τις προτάσεις από το ΝΒΑ. Όσον αφορά την Ευρώπη, ο πρώην άσος  της Λαμποράλ, «βλέπει»… Παναθηναϊκό και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να δεχθεί την πρόταση του «εξάστερου» και να επαναπατριστεί.

Το όλο θέμα, αναμένεται να ξεκαθαρίσει, την Τρίτη (12/7), με τις πιθανότητες να απαντήσει θετικά ο Μπουρούσης, να είναι υπέρ, ωστόσο επειδή οι εξελίξεις «τρέχουν»… κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει, κανένα σενάριο, ακόμα και την τελευταία στιγμή. Δεν λέμε ότι ο παίκτης έχει φορέσει τα πράσινα, αλλά ότι είναι πιο κοντά από ποτέ να υπογράψει στον Παναθηναϊκό και να ανακοινωθεί.  Ολα δείχνουν ότι ο 32χρονος κλείνει. Την Τρίτη το μεσημέρι τα πάντα αναμένεται να γίνουν γνωστά με τις πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή να είναι πάρα πολλές. Εκτός απροόπτου, ο Μπουρούσης θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 9.251 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.