ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Τον ήθελε, τον διεκδίκησε, τον κέρδισε!

Η Ρούλα Στεφανάκη γράφει για τη μεταγραφή της χρονιάς, αυτή του Γιάννη Μπουρούση- την οποία σας αποκάλυψε στο panathinaikos24.gr- αλλά και για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού στο κομμάτι της ενίσχυσης.

Τον ήθελε, τον διεκδίκησε, τον κέρδισε!

Ο Παναθηναϊκός έδειξε υπομονή, επιμονή, χειρίστηκε με μαεστρία και το θέμα της μεταγραφής του Γιάννη Μπουρούση και κατάφερε να του αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι» την ώρα που η πλειοψηφία πίστευε ότι ετοιμάζει βαλίτσες για την Αμερική. Τελικά μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται…

Ο Παναθηναϊκός βγήκε κερδισμένος από τη «μάχη» που έδωσε για τον Γιάννη Μπουρούση και μπορεί να καυχιέται ότι έκανε από τις πιο ηχηρές μεταγραφές φέτος στην Ευρώπη όσον αφορά το θέμα των ψηλών, αν όχι την πιο ηχηρή.

Την ώρα που οι… σειρήνες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού ηχούσαν, οι «πράσινοι» αποσπούσαν την υπογραφή του κορυφαίου Έλληνα σέντερ, συνεχίζοντας με ακόμη πιο εντυπωσιακό τρόπο το μεταγραφικό σχεδιασμό τους. Και καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του, όπως και ο ίδιος τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις, ήταν η μεγάλη επιθυμία που έδειξε ο Παναθηναϊκός για να τον αποκτήσει, αλλά και η εκτίμηση που τρέφει στην οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός
Θεαματικός, πολυδιάστατος και με αναγεννημένους Ιωάννη και Χουάντσο ο Παναθηναϊκός 846 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο έμπειρος σέντερ ήταν απόλυτα εντάξει απέναντι στους διοικούντες την ΚΑΕ. Από την αρχή ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ, οι «πράσινοι» το σεβάστηκαν απόλυτα, του έδωσαν το χρόνο που ζήτησε και από τη στιγμή που δεν βρέθηκε κάποια πραγματικά καλή πρόταση από την άλλη Άκρη του Ατλαντικού, που να μπορεί να ανταγωνιστεί εκείνη του Παναθηναϊκού (και δεν εννοούμε οικονομική, απαραίτητα), αποφάσισε να μην περιμένει άλλο το ΝΒΑ και να δώσει τα χέρια με τους «πράσινους».

Η απόκτηση ήδη των Κρις Σίνγκλετον και Μάικ Τζέιμς ο οποίος σας θυμίζουμε ότι την περασμένη σεζόν έκανε παπάδες μαζί με τον Γιάννη Μπουρούση στη Λαμποράλ Κούτσα, είναι μεταγραφές υψηλού επιπέδου και σαφώς δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες. Και σκεφτείτε ότι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας.

Πάντως, οι μέχρι τώρα κινήσεις του Παναθηναϊκού δείχνουν ότι το δυναμικό come back της ομάδας στην κορυφή της Ευρώπης αποτελεί το μεγάλο και βασικό στόχο της. Θα συμφωνήσω ότι είναι νωρίς και καλό θα είναι, αν δεν ολοκληρωθεί το ρόστερ και το βασικότερο, αν δεν δούμε την ομάδα πώς θα δέσει και πώς θα παρουσιαστεί στο παρκέ, να κρατάμε μικρό καλάθι.

Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός πολλές φορές οδηγεί και σε αντίθετα αποτελέσματα. Δεν μπορώ όμως να κλείσω τα μάτια και να περάσω στο ντούκου, όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται φέτος στο κομμάτι των μεταγραφών. Πραγματικά, θυμίζει άλλες εποχές και το κυριότερο έπεται και συνέχεια….

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...