Μπάσκετ

Καλάθης: «Μεγάλη τιμή»

Καλάθης: «Μεγάλη τιμή»

Ο Νικ Καλάθης, με αφορμή την ανάδειξη του σε κορυφαίο αμυντικό της περσινής σεζόν στην Α1, μίλησε για το βραβείο, τον τίτλο που χάθηκε, αλλά και για τη νέα σεζόν που αναμένεται συναρπαστική.

Ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού, τόνισε πως για τον ίδιο αποτελεί μεγάλη τιμή η συγκεκριμένη διάκριση, η οποία δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε και από την κατάκτηση του τίτλου και αναφέρθηκε στη νέα σεζόν που αναμένεται συναρπαστική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αισθάνομαι υπερήφανος για την άμυνα μου και για το γεγονός ότι οι προπονητές και οι αρχηγοί των 14 ομάδων, όπως, επίσης, οι δημοσιογράφοι με επέλεξαν ως τον καλύτερο αμυντικό του τελευταίου πρωταθλήματος.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η συγκεκριμένη διάκριση. Μακάρι να μπορούσαμε να κερδίσουμε και το πρωτάθλημα, το οποίο χάσαμε στις λεπτομέρειες. Τότε θα ήμουν απόλυτα ευτυχισμένος. Πιστεύω, όμως, ότι η χρονιά που έρχεται θα είναι συναρπαστική για τον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version