ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δημοφιλέστερος παίκτης στην Basket League ο Διαμαντίδης

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, αναδείχθηκε δημοφιλέστερος παίκτης της Basket League, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Βασίλη Σπανούλη.

Δημοφιλέστερος παίκτης στην Basket League ο Διαμαντίδης

Ο «3D», έχει κερδίσει την αγάπη και το σεβασμό των φίλων του μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια και λίγο μετά το φινάλε της καριέρας του, αναδείχθηκε ο πιο δημοφιλής παίκτης της περσινής Basket League.

Ο Διαμαντίδης,  συγκέντρωσε στην ψηφοφορία των φιλάθλων για τον δημοφιλέστερο παίκτη, 679 ψήφους έναντι 504 του Βασίλη Σπανούλη.

Παράλληλα, στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των ΜΜΕ, πήρε 10 ψήφους έναντι 8 του Γιώργου Πρίντεζη, ενώ στην ψηφοφορία των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων της Basket League, μάζεψε και πάλι 10 ψήφους έναντι 8 του Πρίντεζη.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.422 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...