ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δείτε τους Αντετοκούνμπο να παρουσιάζονται στον Αυλώνα! (pics + vid)

Παρουσιάστηκαν στο κέντρο εκπαιδεύσεως τεθωρακισμένων ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Δείτε τους Αντετοκούνμπο να παρουσιάζονται στον Αυλώνα! (pics + vid)

Στο κέντρο εκπαιδεύσεως τεθωρακισμένων στον Αυλώνα παρουσιάστηκαν λίγο μετά τις 15:00 ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, αφού έλαβαν από τη στρατολογία τα σχετικά έγγραφα, με τα οποία καλούνται να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία.

Το μόνο που απομένει να φανεί είναι αν ο διοικητής του στρατοπέδου θα τους δώσει άδεια διανυκτέρευσης ή θα περάσουν το βράδυ εκεί. Ωστόσο, και οι δύο ειναι άνετοι και προετοιμασμένοι, καθώς έχουν φέρει μαζί τους ρούχα, σε περίπτωση που πρέπει να περάσουν τη νύχτα στον Αυλώνα.

Αύριο ο Θανάσης και ο Γιάννης θα παρουσιαστούν στη Στρατολογία Αθηνών, προκειμένου να πάρουν τα χαρτιά της αναβολής τους.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 535.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να σημειωθεί πως οι δύο αθλητές, που αγωνίστηκαν με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας στο πρόσφατο Προολυμπιακό τουρνουά, έχουν επιλέγει να υπηρετήσουν στο όπλο των Διαβιβάσεων, ενώ η θητεία τους είναι τρίμηνη, καθώς είναι κάτοικοι εξωτερικού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.