ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξανασμίγουν Αναστασίου-Ατζαγκούν (Pic)

Στην Ολλανδική Ρόντα που έχει προπονητή τον Γιάννη Αναστασίου, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Ξανασμίγουν Αναστασίου-Ατζαγκούν (Pic)

Ο Νιγηριανός άσος δεν υπολογιζόταν από τον Αντρέα Στραματσόνι και οι «πράσινοι» τον παραχώρησαν με τη μορφή δανεισμού στη Ρόντα, στον πάγκο της οποίας κάθεται ο Γιάννης Αναστασίου.

Η ομάδα της Ολλανδίας ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου άσου, που με την φανέλα του «τριφυλλιού» κατέγραψε 14 γκολ σε 58 αγώνες, ενώ την περσινή σεζόν στο δεύτερο μισό της αγωνιζόταν στο Λεβαδειακό με τον οποίο ήταν βασικός και είχε 2 γκολ και 3 ασίστ.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Η Ρόντα ανακοινώνει τον δανεισμό για ένα χρόνο του Αμπντούλ Ατζαγκούν από τον Παναθηναϊκό. Ο Ατζαγκούν ο οποίος ήταν αρχηγός στην εθνική ομάδα της Νιγηρίας Κ17-Κ20 και έπαιξε το 2013 στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Τουρκία σκοράροντας δυο φορές. Ο έμπειρος μέσος έχει επιλεγεί και για την Ολυμπιακή ομάδα της Νιγηρίας αλλά δεν θα ταξιδέψει στο Ρίο για να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις της Ρόντα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.585 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ατζαγκούν σκόραρε 14 φορές σε 58 ματς με τον Παναθηναϊκό και κέρδισε το Κύπελλο το 2013 ενώ έχει σκοράρει και κόντρα στην PSV για τον Παναθηναϊκό στο Europa League. Ο Ατζαγκούν θα παίξει στην Ρόντα με το νούμερο 14».

Παράλληλα για την απόκτηση του Αμπντούλ Ατζαγκούν με τη μορφή δανεισμού από τους «πράσινους», αναφέρθηκε και ο τεχνικός διευθυντής των Ολλανδών, ο οποίος υποστήριξε: «Ο Αμπντούλ δούλεψε στον Παναθηναϊκό με τον Γιάννη Αναστασίου και ο προπονητής μας ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία τους στην Ρόντα. Ο Αμπντούλ είναι γρήγορος και επιθετικογενής παίκτης ο οποίος συνδυάζει αρκετά στοιχεία στο παιχνίδι του. Με την μεταγραφή του Ατζαγκούν έχουμε ένα παίκτη με καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και μυαλό».

Χωρίς τίτλο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...