ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πρωταρχικός στόχος το Γιουρόπα Λιγκ»

Ο Βίκτορ Ιβανόφ, μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στη Φενέρ, μίλησε στο Σπορ fm 94,6 και αναφέρθηκε στον πρωταρχικό ρόλο του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

«Πρωταρχικός στόχος το Γιουρόπα Λιγκ»

Ο Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στις επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι για την αμυντική γραμμή της ομάδας, ενώ έδειξε την ικανοποίησή του για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Σπορ fm:

Για το φιλικό με την Φενέρμπαχτσε: «Ήταν ένα δυνατό τεστ για εμάς κόντρα σε μια ομάδα που θα παίζει πιθανότατα Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου. Προσπαθήσαμε να δείξουμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Παίξαμε καλά, αλλά σίγουρα είχαμε και κάποιες στιγμές που χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Ίσως και επειδή παίξαμε για πρώτη φορά με νέο σύστημα, χρειαστήκαμε λίγο χρόνο να προσαρμοστούμε».

Για την τριάδα στην άμυνα και το πώς του φάνηκε: «Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό για μένα. Σε όλη την καριέρα μου παίζω με τέσσερις στην άμυνα, ήταν έκπληξη για εμάς, αλλά σίγουρα ήταν μια νέα εμπειρία. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να δουλεύεις τα πάντα και να μαθαίνεις τα πάντα. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες, κάνουμε ότι μας ζητά ο προπονητής και προχωράμε».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.183 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πώς περνά στο τριφύλλι και τους στόχους του: «Νιώθω φανταστικά στον Παναθηναϊκό. Τα παιδιά είναι πολύ καλά, έχουμε φτιάξει πολύ καλή ομάδα και είμαστε σε καλή κατάσταση. Στόχος είναι να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και μετά βλέπουμε. Είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε. Αν γίνει αυτό, τότε θα έχουμε αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσουμε και το πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...