ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στην Αρμάνι Μιλάνο ο Ραντούλιτσα

Στη γειτονική Ιταλία και την Αρμάνι Μιλάνο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών.

Στην Αρμάνι Μιλάνο ο Ραντούλιτσα

Ο Σέρβος σέντερ που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, δεν άργησε πολύ να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτός είναι η Ιταλία και η Αρμάνι Μιλάνο.

Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας είχε έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί του, αλλά περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς επιθυμία του Σέρβου σέντερ, ήταν να βρει κάποια ομάδα στο NBA που να ικανοποιεί τα αγωνιστικά «θέλω» του. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη και τις επόμενες ημέρες ο παίκτης, θα υπογράψει στην Αρμάνι συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Θυμίζουμε πως, η Αρμάνι Μιλάνο μετέχει στην Ευρωλίγκα, κάτι που σημαίνει πως θ’ αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του ίδιου κόντρα στην πρώην ομάδα του, καθώς αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο του «τριφυλλιού».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.