ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥς ΙΣΠΑΝΟΥΣ

«Θέλει Σιμάο ο Παναθηναϊκός»

Για έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ κάνουν λόγο οι Ισπανοί.

«Θέλει Σιμάο ο Παναθηναϊκός»

Η ισπανική ιστοσελίδα «valencia.eldesmarque» υποστηρίζει πως ο Αφρικανός μέσος, Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, εξακολουθεί να ενδιαφέρει έντονα το «τριφύλλι». Ο Σιμάο θέλει οπωσδήποτε να αποχωρήσει από την Λεβάντε, μιας και η ισπανική ομάδα υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Κάτι τέτοιο φυσικά το έχει μεταφέρει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα θέλουν να τον ντύσουν και πάλι στα «πράσινα». Ο 27χρονος ψαφ, που είχε αγωνιστεί παλαιότερα στους «πράσινους», αποτελεί βασικό στόχο του «τριφυλλιού», σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα.

Φυσικά κάτι τέτοιο φαίνεται να μην έχει και μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα αν σκεφτεί κανείς ότι από μέρα σε μέρα υπογράφει ο Κριστιάν Λεντέσμα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.958 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...