ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Υπογράφει ο Λεντέσμα

Ο Κριστιάν Λεντέσμα, εκτός απροόπτου, θα υπογράψει σήμερα το συμβόλαιο του με τους «πράσινους».

Υπογράφει ο Λεντέσμα

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί οριστικά η απόκτηση του Κριστιάν Λεντέσμα από τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός αναμένεται σήμερα να μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ να υπογράψει διετές συμβόλαιο και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από τους «πράσινους». Αυτό θα συμβεί από τη στιγμή που κι ο ίδιος θα δεχθεί και κάποιους όρους που έχουν μπει από πλευράς Παναθηναϊκού.

Το θέμα που είχε προκύψει αφορούσε κάποια παραπάνω μπόνους που ζητούσε ο ποδοσφαιριστής και φυσικά φαίνεται να έχει λυθεί. Όπως τονίζουμε σ’ όλες τις περιπτώσεις, αν ο Λεντέσμα δεν υπογράψει κανείς δεν μπορεί να πει με 100% βεβαιότητα, ότι θα είναι παίκτης του «τριφυλλιού».

Από το «πράσινο» στρατόπεδο ανέφεραν χθες ότι όλα πήγαν καλά στις διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του Αργεντινού και το μόνο που μένει είναι τα τυπικά.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.