ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Νέο σούπερ ταλέντο στον Παναθηναϊκό!

Την απόκτηση του 16χρονου γκαρντ/ φοργουορντ Θανάση Αμβράζη, που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα, ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Νέο σούπερ ταλέντο στον Παναθηναϊκό!

Ο 16άχρονος άσος προέρχεται από τον Κρόνο Τρικάλων

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του παίκτη στο paobcacademy.gr:

«Το εφηβικό τμήμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Αμβράση (1,96μ., 16χρ.). Ο Αμβράζης γεννήθηκε στα Τρίκαλα στις 23/5/2000, έχει ύψος 1,96μ. και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Κρόνο Τρικάλων.

«Ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα», τόνισε αρχικά ο νεαρός γκαρντ-φόργουορντ και εξήγησε: «Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που αγαπούσα από μικρός και ήταν όνειρό μου να φορέσω αυτή τη φανέλα από τη στιγμή που ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πως βρίσκομαι σε άλλη… διάσταση. Τώρα δεν είναι ώρα για πολλά λόγια αλλά για πολλή δουλειά. Ξέρω πως πρέπει να δουλέψω σκληρά υπό την καθοδήγηση των προπονητών μου και να βελτιώνομαι συνεχώς. Παράλληλα, θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας που με επέλεξαν».

Όσο για τους μελλοντικούς τους στόχους; «Θέλω κάποια στιγμή να παίξω στην πρώτη ομάδα και να ζήσω μαζί της μεγάλες στιγμές. Να αγωνιστώ στο ΟΑΚΑ μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού».

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με το αν είχε κάποιο ίνδαλμα, ήταν ξεκάθαρος: «Ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Σπουδαίος αθλητής και εξαιρετικός άνθρωπος, πρότυπο για κάθε νέο παιδί εντός και εκτός παρκέ»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE