ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαραλαμπόπουλος: «Θα εμφανιστούμε σοβαροί και έτοιμοι»

Η Εθνική Νέων Ανδρών ετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας της Χαλκίδας και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, δείχνει σίγουρος για την ετοιμότητα της ομάδας.

Χαραλαμπόπουλος: «Θα εμφανιστούμε σοβαροί και έτοιμοι»

Ο νεαρός φόργουορντ του Παναθηναϊκού, που θα είναι και πάλι εκ των ηγετών της Εθνικής Νέων Ανδρών, γνωρίζει πως η ομάδα θα παρουσιαστεί σοβαρή και έτοιμη, ώστε να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΟΚ:

«Είναι ένα τουρνουά διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Παίζουμε στη Β’ Κατηγορία, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Υπάρχουν αρκετές ομάδες επιπέδου Α’ Κατηγορίας κι εμείς αντιμετωπίζουμε τη διοργάνωση ως τέτοια. Θα εμφανιστούμε σοβαροί και έτοιμοι. Στόχος μας είναι η πρώτη θέση και να κερδίσουμε την άνοδο. Δεν μας προβληματίζει το γεγονός ότι υπάρχουν ομάδες που είναι άγνωστες σε μας, ούτε μας φοβίζει κάποια ομάδα.

Σίγουρα θα βρούμε αντιπάλους με διαφορετικό στυλ από αυτό που έχουμε συνηθίσει, αλλά εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα εμφανιστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Προσωπικά είμαι μια χαρά και είναι ευχαρίστηση για μένα να βρίσκομαι κοντά τους και περνάμε καλά».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.594 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.