ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ PANATHINAIKOS24.GR

Υπογράφει ο Κλαβέρ!

Ντύνεται στα πράσινα ο Βίκτορ Κλαβέρ και επιβεβαιώνεται το αποκλειστικό ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr για τον Ισπανό!

Υπογράφει ο Κλαβέρ!

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Βίκτορ Κλαβέρ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Ισπανός υπογράφει στον εξάστερο και η ομάδα γίνεται ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ!

Το panathinaikos24.gr  σας είχε αποκαλύψει από τις 12 Ιουλίου ότι οι “πράσινοι” δεν παρατούν την υπόθεση και φορτσάρουν για την απόκτηση του παίκτη και τώρα μένουν μόνο οι ανακοινώσεις!

Οι δυο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία, ο Κλαβέρ υπογράφει και γίνεται και επισήμως παίκτης του εξάστερου.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.151 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεύτερο μπαμ… του Παναθηναϊκού μέσα σε λίγες μέρες, αφού με την ανακοίνωση του Γιάννη Μπουρούση, οι πράσινοι ετοιμάζονται για νέο… χτύπημα, αποκτώντας τον Βίκτορ Κλαβέρ, παίκτης που ανεβάζει επίπεδο τον Παναθηναϊκό και δημιουργεί μαζί με τους Μπουρούση, Σίνγκλετον, Γκιστ και Φώτση, μια πανίσχυρη φροντ λαιν.

Ο Ισπανός άσος, πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κούμπαν, την οποία βοήθησε να φτάσει στο Final-4 του Βερολίνου. Στον Παναθηναϊκό θα συναντήσει τον… παλιόφιλο Κρις Σίνγκλετον, με τον οποίο συνυπήρξε στο Κράσνονταρ.

Ο Ισπανός πρώην άσος και των Μπλέιζερς, πολιορκήθηκε από αρκετές ομάδες της Ευρώπης, με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ να έχουν προσπαθήσει να τον κάνουν δικό τους, αλλά λόγω της υψηλής ρήτρας της Βαλένθια, η οποία διατηρεί τα δικαιώματά του στην Ισπανία, έκαναν πίσω και ο δρόμος… για να ντυθεί ο Κλαβέρ στα πράσινα, άνοιξε διάπλατα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.