ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ανάλυση

Το προφίλ των πιθανών αντιπάλων του Παναθηναϊκού (pics, vids)

Μία εκ των ΑΪΚ Στοκχόλμης ή Γιουρόπα FC, θα βρεθεί αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον Γ' προκριματικό γύρο του Europa League. Δείτε το προφίλ των δύο ομάδων.

Το προφίλ των πιθανών αντιπάλων του Παναθηναϊκού (pics, vids)

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινούνται πλέον στον Παναθηναϊκό, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στη Νιόν της Ελβετίας.

Μία κλήρωση βατή για τους «πράσινους», που πιθανότατα θα κληθούν να περάσουν το εμπόδιο της σουηδικής ομάδας, η οποία πήρε προβάδισμα απέναντι στη Γιουρόπα ενόψει του δεύτερου αγώνα, μετά το 1-0 στο εντός έδρας παιχνίδι.

AIK-2016-2017-adidas-Kit-6

ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Έτος ίδρυσης: 1891

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.450 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έδρα: Friends Arena

Χωρητικότητα: 50,653

Τίτλοι: 11 πρωταθλήματα, 8 Κύπελλα

Μία από τις πλέον γνωστές ομάδες της Σουηδίας, είναι πιθανό να συναντήσει ο Παναθηναϊκός στον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Η ΑΪΚ, που αυτή τη στιγμή μετά από 13 αγωνιστικές είναι στην 5η θέση του πρωταθλήματος, 7 βαθμούς από την κορυφή, μπορεί να είναι γνωστή στους φίλους του «τριφυλλιού», αλλά δεν είναι στα πάνω της τα τελευταία χρόνια, έχοντας να κατακτήσει τίτλο στη Σουηδία από το 2009, όταν και πανηγύρισε το double.

Ομάδα που δεν τρομάζει με λίγα λόγια, την περασμένη σεζόν αποκλείστηκε από τον Ατρόμητο με δύο ήττες, είναι ξεκάθαρα ένας βατός αντίπαλος για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος όμως χρειάζεται την απαραίτητη προσοχή, ώστε να μην «μεταμορφωθεί» σε Γκαμπάλα.

Στην ΑΪΚ αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2003-2006) και ο «δικός μας» Ντέρεκ Μπόατενγκ, γνωστός από την παρουσία του σε Παναθηναϊκό και ΟΦΗ.

GIBRALTAR-UNITED-EUROPA-FC-03.10.2015-MARCOS-MORENO-7

ΓΙΟΥΡΟΠΑ FC

Έτος ίδρυσης: 1925

Έδρα: Victoria Stadium

Χωρητικότητα: 2.800

Τίτλοι: 6 πρωταθλήματα, 6 Κύπελλα

Η Γιουρόπα FC μετά και το χθεσινό ματς απέναντι στην ΑΪΚ, δείχνει ικανή να κάνει την «έκπληξη» στην έδρα της και να πάρει το εισιτήριο για τον Γ’ προκριματικό γύρο, ώστε να βρεθεί ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού.

Ο σύλλογος από το Γιβραλτάρ δεν τρομάζει φυσικά και είναι σε κάθε περίπτωση ένας καλοδεχούμενος αντίπαλος. Το 2014 έγινε η πρώτη ομάδα από το Γιβραλτάρ που έπαιξε στο Europa League, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το βήμα παραπάνω, αφού αποκλείστηκε από τη Βαντούζ τη σεζόν 2014-2015 και τη Σλόβαν Μπρατισλάβας την περασμένη σεζόν.

Η Γιουρόπα για να βρεθεί αντίπαλος της ΑΪΚ, χρειάστηκε να περάσει το «εμπόδιο» της Πιούνικ Ερεβάν από την Αρμενία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.