ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θέλει τον Άνταμς ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο και ανάρτηση που έκανε στο twitter, ο Παναθηναϊκός επιχειρεί να αποκτήσει και τον Ντάριους Άνταμς, πυροδοτώντας ακόμα μια μεταγραφική «βόμβα».

Θέλει τον Άνταμς ο Παναθηναϊκός

Το «τριφύλλι» μετά την απόκτηση των Σίνγκλετον, Τζέιμς και Μπουρούση, βρίσκεται κοντά και στον Κλαβέρ, ωστόσο θα συνεχίσει σε υψηλά επίπεδα στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, καθώς επιθυμία του διοικητικού ηγέτη της «πράσινης» ΚΑΕ, είναι η δημιουργία μιας πολύ καλής ομάδας, που στόχο θα έχει την κατάκτηση και των τριών τίτλων (πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρωλίγκα).

Έτσι λοιπόν, ο Τούρκος δημοσιογράφος, Ερκάν Καραχάν, αποκαλύπτει μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στο twitter, ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει δικό του και τον Ντάριους Άνταμς που αγωνίστηκε την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Λαμποράλ Κούτσα. Παράλληλα ο Καραχάν τονίζει πως οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει και επίσημη πρόταση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...