ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Απορρίφθηκε πρόταση του Παναθηναϊκού για Ισάκ»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σουηδία, απορρίφθηκε από τη Ραντέρς επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Μίκαελ Ισάκ.

«Απορρίφθηκε πρόταση του Παναθηναϊκού για Ισάκ»

Όπως αποκαλύπτει η σουηδική ιστοσελίδα «fotbollksanalen.se», οι «πράσινοι» κινήθηκαν για την απόκτηση του 23χρονου διεθνή επιθετικού.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη για την επίθεση, φέρεται πως έκανε επίσημη προσφορά για τον Μίκαελ Ισάκ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι, αλλά εισέπραξε την αρνητική απάντηση της Ραντέρς.

Ο 23χρονος, έχει πραγματοποιήσει δύο πολύ καλές χρονιές με την ομάδα του, κάτι που του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί και με την Εθνική Σουηδίας σε τέσσερις αγώνες, έχοντας πετύχει και ένα γκολ.

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.194 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ύψους 1.85 επιθετικός, άρχισε την καριέρα του το 2010 από την Ασιρίσκα, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες της Κολονίας, της Σεντ Γκάλεν, της Πάρμα και της Κροτόνε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...