ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ετοιμάζεται καινούργιο σύνταγμα στην Τουρκία – Απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα

Το τουρκικό δίκτυο TRT μετέδωσε πριν από λίγο πως ετοιμάζεται καινούργιο σύνταγμα από τον στρατό, προς αποκατάσταση της δημοκρατίας - Απαγόρευση της κυκλοφορίας σε όλη την χώρα!

Ετοιμάζεται καινούργιο σύνταγμα στην Τουρκία - Απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα

Με καταιγιστικό ρυθμό έρχονται τα νέα από την Τουρκία, αναφορικά με το στρατιωτικό πραξικόπημα. Όπως μετέδωσε πριν από λίγο το τουρκικό δίκτυο TRT, υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα. Την παραπάνω απόφαση πήρε ο στρατός, ο οποίος όπως υποστηρίζει ο ίδιος έχει πάρει τα… ηνία της χώρας.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το σημαντικότερο γεγονός που μετέδωσε! Συγκεκριμένα, αναφέρει πως ετοιμάζεται καινούργιο σύνταγμα από το στρατό, το οποίο θα παραδοθεί το συντομότερο δυνατό, προς αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα.

Πηγή: Sport-fm.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.