ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ο Τσαν Πέλιστερ για την απόπειρα πραξικοπήματος

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Τσαν Πέλιστερ, περιγράφει στο SDNA πώς έζησε την τρομακτική νύχτα της απόπειρας πραξικοπήματος, μιλάει για το κατά πόσο θα επηρεαστεί ο τουρκικός αθλητισμός και φτάνει έως τον... Κλαβέρ.

Ο Τσαν Πέλιστερ για την απόπειρα πραξικοπήματος

Ο συνιδρυτής του «Trendbasket.net» αποτελεί έναν από τους πλέον διάσημους μπασκετικούς δημοσιογράφους στην Τουρκία. ΟΤσαν Πέλιστερ λίγες ώρες μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στη γειτονική χώρα ξετυλίγει το… κουβάρι των γεγονότων για λογαριασμό του sdna.gr, δίνει τη δική του οπτική γωνία για όσα έγιναν, περιγράφει τις σκηνές που βίωσε και προσπαθεί να συνδέσει τις αποτρόπαιες ενέργειες με τον χώρο του αθλητισμού.

Ο Φετουλάχ Γκιουλέν, που σύμφωνα με την τουρκική κυβέρνηση βρίσκεται πίσω από το πραξικόπημα, ο NBAer Ενές Καντέρ και ο Χακάν Σουκούρ, οι βόμβες που… έσκασαν δίπλα στο σπίτι του δημοσιογράφου και οι «πολλές μαζεμένες συμπτώσεις». Τα γεγονότα στο CNN, η επόμενη μέρα στην Τουρκία, οι διοργανώσεις που έχουν αναλάβει οι Τούρκοι και οι προπονητές της Euroleague και του ΝΒΑ που ανησύχησαν.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 6.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.