ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αήττητοι στον ημιτελικό

Οι Μίνι παίδες του Παναθηναϊκού Α.Ο, έφτασαν αήττητοι μέχρι τον ημιτελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης, όπου θα αντιμετωπίσουν το πρωί της Κυριακής το ΝΟ Χίου.

Αήττητοι στον ημιτελικό

Οι «πράσινοι», σημείωσαν ακόμα δύο συνεχόμενες νίκες επί του Ν.Ο Χανίων με 12-4 και της Ν.Ε Λάρισας με 13-7, συνέχισαν το αήττητο μετά από 5 αγωνιστικές.

Τώρα, θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό το πρωί της Κυριακή το Ν.Ο Χίου, με στόχο το να βρεθούν στον τελικό.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» (Λεμπέσης-Ζυμβραγάκης): Παλαιστής, Παπασωτηρίου, Οικονομίδης, Σκηνίτης, Κωσταβάρας, Ζουζούκης, Τζουμανίκας, Ορφανός, Βαρίτης, Παπαδρακάκης Ι., Παπαδρακάκης Κ., Μακρίδης, Καραμπέτσας, Λούκος, Ντάσης, Δευτεραίος

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.599 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 Το πρόγραμμα:

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/7/16 ΚΟΛ/ΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

 ΩΡΑ: 09:00 Παναθηναϊκός Α.Ο. – ΝΟ Χίου

ΩΡΑ: 10:00 ο 1ος του Β’ ομίλου με τον 2ο του Α’ ομίλου

ΩΡΑ: 11:00 ο 3ος του Α’ ομίλου με τον 3ο του Β’ ομίλου (για 5η – 6η θέση)

ΩΡΑ: 12:00 ο 4ος του Α’ ομίλου με τον 4ο του Β’ ομίλου (για 7η – 8η θέση)

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/7/16 ΚΟΛ/ΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΩΡΑ: 17:00 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ (για 3η – 4η θέση)

ΩΡΑ: 18:00 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ (για 1η – 2η θέση)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.