ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Noor 1: Δεν άφηναν τους δημοσιογράφους στην αίθουσα!

Πρωτόγνωρες καταστάσεις σήμερα, Δευτέρα, το πρωί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά όπου αναμένεται η απόφαση για το ναρκόπλοιο Noor 1, καθώς δεν επιτρεπόταν η είσοδος στους δημοσιογράφους για 20 λεπτά! Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε εν αναμονή της έναρξης της διαδικασίας.

Noor 1: Δεν άφηναν τους δημοσιογράφους στην αίθουσα!

Η δίκη, υπενθυμίζουμε, ξεκίνησε στις 6 Οκτωβρίου 2015 και μόλις τον περασμένο Απρίλιο αγόρευσε η εισαγγελέας της έδρας, Μαρία Τρουπή, η οποία ήταν καταπέλτης στην πρότασή της.

Συγκεκριμένα, ζήτησε την ενοχή των 26 κατηγορουμένων, για έξι εκ των οποίων τόνισε ότι είχαν συστήσει «διεθνούς εμβέλειας εγκληματική οργάνωση, η οποία είχε κέρδος πάνω από 400 εκατομμύρια ευρώ».

Δείτε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...