ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρήστος Παναγόπουλος

«Το θέμα δεν είναι ο πρόεδρος, αλλά ποιος θα διοικεί τη Σούπερ Λίγκα»

Στο θέμα του νέου προέδρου της Σούπερ Λίγκας, αλλά και στις αρμοδιότητες που θα έχει, στάθηκε με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Χρήστος Παναγόπουλος.

«Το θέμα δεν είναι ο πρόεδρος, αλλά ποιος θα διοικεί τη Σούπερ Λίγκα»

Ο Χρήστος Παναγόπουλος, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ ενόψει του σημερινού Δ.Σ της Λίγκας, όπου θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος και αναφέρθηκε στις αρμοδιότητες που θα έχει και στο αν θα αναλάβει όλα τα σημαντικά ζητήματα.

Για το σημερινό Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας: «Σήμερα το θέμα είναι διπλό. Υπάρχει το ζήτημα της πρότασης για πλέι-οφ και πλέι-άουτ και αυτό του προέδρου. Πριν από την εκλογή προέδρου, όμως, δεν έχει λυθεί το θέμα της αλλαγής καταστατικού, μέσω της οποίας υποτίθεται θα προέκυπτε μια διαρχία προέδρου-γενικού διευθυντή, που θα αναλάβει μια σειρά από καυτά ζητήματα. Όσο δεν υπάρχει μια στιβαρή διοίκηση στη Λίγκα, μένουν όλα παγωμένα. Το ίδιο και η διαιτησία, όπου έγιναν προτάσεις και απορρίφθηκαν ή δεν τέθηκαν καν υπό συζήτηση». 

Για το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος: «Θέμα με τα πρόσωπα δεν έχουμε. Το θέμα δεν είναι ποιον πρόεδρο, αλλά τι πρόεδρο θα έχουμε. Τι αρμοδιότητες θα έχει. Θα έχουμε κάποιον που θα αναλάβει όλα τα σημαντικά ζητήματα ή μετά από λίγες μέρες θα έχουμε έναν γενικό διευθυντή που θα κάνει εκείνος τη δουλειά; Αν αλλάξει ο τρόπος διοίκησης στη Σούπερ Λίγκα, ο ρόλος του προέδρου θα είναι περισσότερο επί των δημοσίων σχέσεων. Πρέπει να το ξέρει αυτό κάποιος πριν ψηφίσει». 

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.786 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το θέμα της μείωσης ομάδων: «Έχει αποφασιστεί να γίνει μια μελέτη για την αναβάθμιση του προϊόντος στην οποία συμπεριλαμβάνεται το θέμα της μείωσης των ομάδων. Ωστόσο δεν έχει έρθει ακόμα η πρόταση, οπότε δεν μπορεί να τεθεί σήμερα αυτό το θέμα. Όλα πηγαίνουν στο άπειρο και τα προβλήματα μένουν εδώ. Ποιος διοικεί τη Σούπερ Λίγκα; Αυτό πρέπει να λυθεί πρώτα από όλα. Ο πρόεδρος ή θα πάμε σε άλλο σχήμα; Πρέπει να ξεκαθαριστεί αυτό πριν βρεθούμε σε άλλα αδιέξοδα. Πρέπει να ξέρουμε πως θα λαμβάνονται οι αποφάσεις. Όσο τα προβλήματα δεν λύνονται, τα αδιέξοδα πολλαπλασιάζονται». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.