ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επίσημα στον Άρη ο Μπούρμπος

Και επίσημα ποδοσφαιριστής του Άρη, είναι από σήμερα ο Χρήστος Μπούρμπος.

Επίσημα στον Άρη ο Μπούρμπος

Ο έμπειρος μπακ, είχε έρθει σε συμφωνία εδώ και λίγες ημέρες με τον Άρη και σήμερα ολοκληρώθηκε και επίσημα η μεταγραφή, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Μπούρμπου.

Ο 33χρονος αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.721 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Χρήστος Μπούρμπος γεννήθηκε στις 01/06/1983 στα Γιάννενα, απ’ όπου ξεκίνησε και επαγγελματικά την καριέρα του.

Στην ηπειρωτική ομάδα αγωνίστηκε τρεις σεζόν (2001-2004). Επόμενος σταθμός ήταν η Α.Ε.Κ. (2004-2006 και 2007-’08), ενώ ακολούθησαν η Κέρκυρα (2006-’07), ο Ηρακλής (2008-2009) και ο Ο.Φ.Η. (2010-2014). Τις δύο τελευταίες σεζόν (2014-2016) φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο έμπειρος αμυντικός, που είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U-21, μετράει 143 συμμετοχές στη Superleague, 77 στη Footlball League, 28 στο Κύπελλο και 9 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ έχει πετύχει συνολικά 6 γκολ».

Ο Χρήστος Μπούρμπος, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, έκανε την παρακάτω δήλωση:  «Είμαι πολύ χαρούμενος από την εξέλιξη αυτή. Η μοναδική μου υπόσχεση είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανεβάσουμε τον ΑΡΗ εκεί που πρέπει και που αξίζει να βρίσκεται. Ξέρω πολύ καλά ότι έχω έρθει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Περισσότερα θα πούμε στο γήπεδο…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.