ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Το μέλλον είναι «πράσινο»!

Η ομάδα μίνι παίδων πόλο του Παναθηναϊκού, κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, απόρροια της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά:

«Τη 2η θέση στην Ελλάδα κατέκτησε η ομάδα Μίνι Παίδων του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι νεαροί πολίστες, με μόλις μία ήττα σε ολόκληρη την τελική φάση από το φαβορί για τον τίτλο, ΝΟ Βουλιαγμένης στον τελικό με 5-4, έδειξαν ότι στις ακαδημίες υδατοσφαίρισης του Τριφυλλιού «χτίζονται» μελλοντικοί πρωταθλητές, απόρροια της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στις υποδομές του Συλλόγου και δημιούργησαν τις καλύτερες προσδοκίες για το μέλλον.

«Απόδραση» από το Ηράκλειο με γκολ στο 89΄ για το «τριφύλλι»!
«Απόδραση» από το Ηράκλειο με γκολ στο 89΄ για το «τριφύλλι»! 2.263 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο εκ των προπονητών της ομάδας Φώντας Λεμπέσης, δήλωσε στο panathinaikos1908.gr:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν, πετυχαίνοντας πέντε νίκες, με μοναδική απώλεια την ήττα από τη Βουλιαγμένη, μια ομάδα με πολύ μεγάλη παράδοση στην υδατοσφαίριση. Η σπουδαία δουλειά που γίνεται από όλους τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού Α.Ο. φαίνεται ότι αποδίδει καρπούς και μπήκαν οι βάσεις για την κατάκτηση τίτλων στο άμεσο μέλλον».

Στο πλευρό των παιδιών βρέθηκαν ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Τεό Λοράντος και ο αρχηγός Γιώργος Αφρουδάκης, που τα χειροκρότησαν, τους έδωσαν συγχαρητήρια και τα εμψύχωσαν ενόψει της συνέχειας.

Η αποστολή του Τριφυλλιού στη διοργάνωση (Λεμπέσης-Ζυμβραγάκης) Παλαιστής, Παπασωτηρίου, Οικονομίδης, Σκηνίτης, Κωσταβάρας, Ζουζούκης, Τζουμανίκας, Ορφανός, Βαρίτης, Παπαδρακάκης Ι., Παπαδρακάκης Κ., Μακρίδης, Καραμπέτσας, Λούκος, Ντάσης, Δευτεραίος».

HIGHLIGHTS

close