ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παίρνει την ευκαιρία του ο Μποχωρίδης

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αναμένεται να πάρει πολλές ευκαιρίες και μπόλικο χρόνο συμμετοχής φέτος, με τον Αργύρη Πεδουλάκη, να πιστεύει πολύ στον 22χρονο γκαρντ.

Παίρνει την ευκαιρία του ο Μποχωρίδης

Η απόφαση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού να μην προχωρήσουν σε απόκτηση κι’ άλλου γκαρντ, έχει να κάνει άμεσα με τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο νεαρός άσος, είχε πολλές ατυχίες στα δύο χρόνια που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό, με τραυματισμούς που τον κράτησαν για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει και ο ίδιος να κάνει την προσπάθεια που πρέπει για να προσαρμοστεί στο «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι» πιστεύουν πολύ στον 22χρονο άσο και πρώτος απ’ όλους ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος θέλει να δώσει χρόνο και ευκαιρίες στον Μποχωρίδη.

Ο Θεσσαλονικιός γκαρντ, θα πλαισιώσει τους Καλάθη, Τζέιμς, Φελντέιν και Παππά, στην περιφέρεια των «κοντών» της ομάδας και μέσα από το χρόνο συμμετοχής και τη σκληρή δουλειά, θα προσπαθήσει-αρχικά-να φτάσει στο επίπεδο που βρισκόταν πριν τραυματιστεί και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.929 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχει το ταλέντο, την όρεξη, αν είναι υγιής θα μπορέσει να ξεδιπλώσει τα χαρίσματά του και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό σημαντικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...