Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, που παραμένει στη λίστα του Αντρέα Στραματσόνι, τα πάει εξαιρετικά μέχρι τώρα και σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στο «Φρίουλη» και του χρόνου.

Ο Κονέ είχε αποφασίσει να μείνει στην Ιταλία και να παλέψει για μία θέση στην ενδεκάδα της Ουντινέζε και δείχνει να τα καταφέρνει.

Σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι καλές του εμφανίσεις και στα φιλικά παιχνίδια της Ουντινέζε, με αποκορύφωμα το υπέροχο τέρμα που σημείωσε στο φιλικό με την Ούνιον.

Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της ιστοσελίδας tuttoudinese.it, που γράφει: «Το γκολ του Κονέ στο φιλικό με την Ουνιόν Βερολίνου μπορεί να είναι το εφαλτήριο για την αναγέννηση του Παναγιώτη Κονέ. Στην επάνοδό του στην Ουντινέζε από τη Φιορεντίνα, όπου δεν βρήκε χώρο στις επιλογές του Πάουλο Σόουζα, ο Έλληνας χαφ δείχνει να έχει ξαναβρεί τη φόρμα του. 

Το γκολ του ήταν το επιστέγασμα μίας εξαιρετικής απόδοσης που οδηγεί στην εκτίμηση ότι μπορεί να ανακάμψει στην Ουντινέζε. Ο Ιακίνι τον ξέρει καλά, αφού τον είχε παίκτη στην Μπρέσια. Και δουλεύει μαζί του ώστε να τον επαναφέρει στο επίπεδο που βρισκόταν πριν από λίγα χρόνια. Γιατί ο Ιακίνι γνωρίζει ότι αν καταφέρει να εμφανίσει στο τερέν τον πραγματικό Κονέ θα έχει προσφέρει ένα πολύ σημαντικό ατού στην Ουντινέζε. Αυτή θα είναι η σεζόν της αλήθειας για τον Παναγιώτη. Πρέπει να πείσει ότι αποτελεί μία μεγάλη επένδυση για την οικογένεια Πότζο. Διαφορετικά θα αποτελέσει μία μεγάλη αποτυχία. Ο δρόμος είναι ανοιχτός για εκείνον».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου